Jadłospis

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

JADŁOSPIS

12.11.2025 r. – 14.11.2025 r.

 

ŚRODA  12.11.2025 r.

                                  

ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), ser żółty (mleko),  szynka, pomidor, ogórek,  herbata owocowa.

OBIAD; Zupa pomidorowa z ryżem(seler, mleko)

Pieczeń wieprzowa w sosie własnym (pszenica), ziemniaki, buraczki,   kompot.

PODWIECZOREK; Ciastka zbożowe z bakaliami (pszenica, owies, orzechy), mandarynka.

 

CZWARTEK 13.11.2025 r.

                                                                                                         

ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), kiełbaski na ciepło(gorczyca), ketchup, ser żółty (mleko),   herbata z cytryną.

OBIAD; Rosół z makaronem (seler, pszenica, jajka),

Potrawka z kurczaka (pszenica), kasza bulgur (pszenica), marchewka mini na parze,  kompot, kiwi.

PODWIECZOREK; Babka piaskowa (pszenica, żyto, jajka, mleko), kawa zbożowa (mleko, jęczmień, żyto), jabłko.

 

PIĄTEK  14.11.2025 r.

                                                                                                         

ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), jajecznica na parze, ser żółty (mleko),  papryka, ogórek,  herbata owocowa.

OBIAD; Zupa krem z dyni (seler, mleko)

Ryba panierowana (pszenica, mleko, jajka), ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot.

PODWIECZOREK; Mus owocowy.

 

SMACZNEGO!!!

  • produkty żywieniowe zawierające alergeny z których przygotowywane są posiłki zaznaczone są pogrubioną czcionką
  • receptury dań dostępne są u intendenta
  • szkoła zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie z przyczyn niezależnych

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2021-11-08
Data publikacji:2021-11-08
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:12356