Jadłospis
JADŁOSPIS
12.11.2025 r. – 14.11.2025 r.
ŚRODA 12.11.2025 r.
ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), ser żółty (mleko), szynka, pomidor, ogórek, herbata owocowa.
OBIAD; Zupa pomidorowa z ryżem(seler, mleko)
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym (pszenica), ziemniaki, buraczki, kompot.
PODWIECZOREK; Ciastka zbożowe z bakaliami (pszenica, owies, orzechy), mandarynka.
CZWARTEK 13.11.2025 r.
ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), kiełbaski na ciepło(gorczyca), ketchup, ser żółty (mleko), herbata z cytryną.
OBIAD; Rosół z makaronem (seler, pszenica, jajka),
Potrawka z kurczaka (pszenica), kasza bulgur (pszenica), marchewka mini na parze, kompot, kiwi.
PODWIECZOREK; Babka piaskowa (pszenica, żyto, jajka, mleko), kawa zbożowa (mleko, jęczmień, żyto), jabłko.
PIĄTEK 14.11.2025 r.
ŚNIADANIE; Pieczywo mieszane (pszenica, żyto, orkisz), masło (mleko), jajecznica na parze, ser żółty (mleko), papryka, ogórek, herbata owocowa.
OBIAD; Zupa krem z dyni (seler, mleko)
Ryba panierowana (pszenica, mleko, jajka), ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot.
PODWIECZOREK; Mus owocowy.
SMACZNEGO!!!
- produkty żywieniowe zawierające alergeny z których przygotowywane są posiłki zaznaczone są pogrubioną czcionką
- receptury dań dostępne są u intendenta
- szkoła zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie z przyczyn niezależnych
Rozwiń Metryka
| Podmiot udostępniający informację: | |
|---|---|
| Data utworzenia: | 2021-11-08 |
| Data publikacji: | 2021-11-08 |
| Osoba sporządzająca dokument: | |
| Osoba wprowadzająca dokument: | |
| Liczba odwiedzin: | 12356 |







.jpg)




